Eriksen Education

Prøver meg igjen for siste gang. Jeg trenger ny iPhone

Så jeg prøver meg en siste gang. Jeg trenger ny iPhone (den jeg har nå har en vannskade, så det går ikke ann å snakke uten AirPods). Litt slitsomt. Vil ha siste modell, med god lagring (Jeg har ikke Pacemaker, så jeg overlever med en iPhone 12). Jeg vil at den som evt kan fikse en slik en til meg. De får tilbake 12 timer med konsulenttjenester. Vanlig timepris på mitt hode er 1500 eks mva.  Det vil da være nesten 2 dager med arbeid. Kanskje et foredrag, pluss hjelp innenfor det jeg kan.

Jeg er god på digital markedsføring, spesielt SEO. Kan gjøre heftige analyser, som, du helt klart vil få stort utbytte av. Holder mange kurs og har 23 års erfaring.  Har ofte kurs 1-1 med bedrifter.  Du står fritt til å bruke meg til hva du vil. Så hva syns du? Har du lyst på hjelp? Eller kjenner noen som kunne ha godt av litt tjenester fra meg. Du kan kort lese om meg her på denne siden. Har gode referanser . Kontakt meg gjerne på 930 12 400, eller roar@eriksen.edu . Du kan også bruke «kontakt meg skjema»

Er du usikker på hva jeg kan hjelpe deg med, så ta kontakt, så kan vi ta en prat. Da kan vi avdekke litt om hvorfor du trenger hjelp av meg.

Jobber med alt fra veldig store konsern/bedrifter til små herlige selskap. Alle er like viktige. De fortjener god synlighet i verdens viktigste digitale kanaler.

Ha en smittefri god dag / aften / natt videre. Stay safe, but rock on

🤘🤘🤘