Eriksen Education

Her går det fort i svingene, men hjulene går rundt

I denne vanskelig perioden med covid-19 så er det ikke så lett for mange. Heldigvis i min bransje så stopper det ikke opp. Det er mer å gjøre enn noen gang. Så derfor er jeg glad for å melde at jeg nå bak meg har et av Norges største byråer (faktisk et av verdens største byråer). Dette betyr at nå stiller det seg slik at ingen jobber er for store.

Jeg kan hjelpe til på alle plan innenfor mitt fagfelt, pluss litt til med et fantastisk team rundt meg. Det er et fag som er meget komplisert, men de jeg jobber med nå er blant de ypperste i Norge, og kanskje utenfor det. Ingenting kan gjøre meg gladere.

Hver eneste dag får jeg forespørsler, og vi klarer å håndtere alle sammen.

SEO er fortsatt den viktigste digitale kanalen for de fleste. Men man skal ikke glemme å samkjøre denne kanalen med de andre kanalene som SoMe og Paid. Hver for seg blir dumt spør du meg. Da kan det oppstå kannibalisering, misbruk av budsjett osv. Jobb sammen på tvers av kanalene!!!.

Føler du jeg har noe å bidra med for din bedrift. Da er du hjertelig velkommen til å kontakte meg

Internett sover aldri, den har ikke ferie. Og i utgangspunktet tar ikke kunden din ferie heller.

Stay Safe, but rock on